keuken

 

Veel keuze mogelijk

De verscheidenheid in te leveren keukens is de laatste jaren sterk toegenomen. Tien jaar geleden was er ook al wel meer keuze, maar in de praktijk maakten de mensen toch hun uiteindelijke keuze uit slechts enkele soorten keukens, weet Ben Geradts zich nog te herinneren. De variëteit is alleen maar groter geworden en tegenwoordig durft men ook wat meer van het gangbare afwijkende en wat meer aparte keukens te kiezen. Dat kan uiteenlopen van strakke en zakelijke keukens tot de echt klassieke keukens en alles wat daartussenin mogelijk is.

Keukencentrum AXI werkt samen met degelijke Duitse en Franse keukenmerken, als Schröder en Schmidt. In onderling overleg kunnen allerlei verschillende soorten keukens samengesteld worden op voorwaarde dat de opstelling past in de herkenbare en dus meest gangbare maten, zoals die algemeen gelden voor de keukenruimte. Het bedrijf is vooral actief in de brede regio, waarbij Ede, Veenendaal en Wageningen eruit springen als belangrijkste werkgebieden.

Bij AXI willen we de klant volledig begeleiden van het begin tot eind, vertelt Geradts. Vanaf het moment dat die binnenkomt met een tekening van de gewenste keuken. Wij bestellen vervolgens de keuken en regelen alles met de leverancier. Het plaatsen en monteren doen we zelf. Ook zorgen we ervoor dat de oude keuken eruit gaat en maken we, als dat nodig is, extra elektrische aansluitingen of andere extra leidingen erbij.

In de showroom in Ede kan iedereen komen bekijken wat er allemaal mogelijk is en hoe ruim de keuze in keukens en inbouwapparaten is. Keukencentrum AXI is aangesloten bij het CBW.


Keukencentrum AXI

  • Voor elk budget
  • Vriendelijk en servicegericht personeel
  • Meer dan 2000 apparaten uit voorraad leverbaar
  • Eigen montagedienst

Pure kwaliteit

Keukencentrum AXI

Frankeneng 17e
6716 AA Ede 
Tel.0318-642453
Fax.0318-641674
info@axikeukens.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00