Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Hieronder ziet u de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden die bij een keuken van toepassing zijn worden standaard bij de aankoop van de keuken meegegeven. U kunt ook gratis een exemplaar toegestuurd krijgen.

Algemene voorwaarden:

1. Algemeen
1.1 Keukencentrum AXI b.v. is actief op de keuken en inbouw-apparatenmarkt sinds 1993.
Ingeschreven onder nummer 09079292 bij de kamer van koophandel te Arnhem.

1.2 Keukencentrum AXI verkoopt zowel uit de showroom als via internet.

1.3 Vragen over apparaten, levertijden etc. kunnen zowel per mail (antwoord binnen 24 uur) als telefonisch gesteld worden. Uiteraard kunt u ook langs komen.

1.4 Keukencentrum AXI is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

2. Bestelling / totstandkoming koopovereenkomst
2.1 Voor alle koopovereenkomsten geldt buiten de CBW-voorwaarden het Nederlandse recht.
Een exemplaar van de CBW-voorwaarden wordt op aanvraag kosteloos toegestuurd.

3. Prijzen
3.1 Alle prijzen zijn netto inclusief 21% b.t.w., exclusief verwijderingsbijdrage, afvoeren verpakkingsmateriaal en bezorgkosten.

3.2 Prijzen zijn dagprijzen en gelden voor de dag van binnenkomst van uw opdracht.

4. Levering
4.1 Leveringen geschieden alleen in Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Levering en bezorgkosten op de waddeneilanden in overleg.

4.2 Een groot aantal apparaten hebben wij op voorraad, zie markering bij betreffend apparaat. Bij een niet voorradig apparaat bedraagt de levertijd maximaal 2 weken, mits voorradig bij onze toeleverancier. Wanneer de levertijd onvoorzien uitloopt nemen wij contact met u op voor overleg.

4.3 Indien levering op langere tijd gewenst is, dit dan aangeven bij bestelling.

4.4 Zodra de bestelling compleet binnen is nemen wij contact met u op over afstemming van leveringsdag en tijdstip.

4.5 Als bij aflevering de verpakking is beschadigd, dient u direct met de chauffeur te controleren of de inhoud ook beschadigd is. Als de inhoud beschadigd is, dient u het apparaat te weigeren. Wanneer het apparaat beschadigd in de verpakking is aangeleverd, dient u dit binnen 24 uur aan ons te melden, nadien kunnen wij ook geen claim meer leggen bij onze toeleverancier.

4.6 Inbouwen van de geleverde apparatuur is niet inbegrepen. Het kan wel door ons verzorgd worden. Kosten hiervan zijn op offerte basis.

4.7 Bij uw bestelling kunt u aangeven of er oude apparaten retour genomen moeten worden door ons. Oude apparaten worden alleen door ons teruggenomen indien deze op het moment van aflevering van de nieuwe apparatuur klaar staat.

5. Betaling
5.1 Er is bij bestelling geen aanbetaling verschuldigd.

5.2 Betaling uitsluitend à contant aan de chauffeur of vooraf overgemaakt. Indien vooraf wordt overgemaakt, wordt er pas geleverd als de betaling volledig bij ons binnen is.

6. Garantie
6.1 Keukencentrum AXI levert onder fabrieksgarantie, deze garantie is minimaal 2 jaar. Sommige fabrikanten geven bij afschaf vanaf 4 apparaten 5 jaar garantie.

7. Service
7.1 De kracht van Keukencentrum AXI is dat wij niet alleen apparaten verkopen maar vooral complete keukens, hierdoor kunnen wij u kosteloos advies geven of iets wel of niet (verantwoord) ingebouwd kan worden.

7.2 Indien een apparaat in storing valt neemt Keukencentrum AXI namens u contact op met betreffende fabrikant.

8. Privacy
8.1 Klantgegevens worden uitsluitend intern gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling.

8.2 Klantgegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.