Over ons

Over ons

Keukencentrum AXI werd in 1993 opgericht door Ben Geradts. Daaraan voorafgaand had Ben Geradts al jaren gewerkt in de keukenbranche bij een groot bedrijf in Rotterdam. Hij vond zo’n groot bedrijf echter onpersoonlijk en te veel oog voor enkel het produceren. Hij had behoefte aan een meer persoonlijk contact met de klant.

Op een gegeven moment had Ben zoveel ervaring opgebouwd dat hij besloot om voor zichzelf te beginnen. ‘Het leek me een hele uitdaging om een eigen bedrijf te hebben’, licht hij toe, ‘daar kun je ook echt iets van jezelf in kwijt. Bovendien hebben mensen behoefte aan een goede begeleiding bij de aankoop van een keuken. Dat kun je alleen maar goed voorbereiden door goed overleg met de klant.’.

Keukencentrum AXI groeide hard en werd uitgebreid met Vincent Brokken,  Eddy van Valen, Sem Zencertas, Diny Versteeg en Wilbert Smit. Inmiddels werkt het bedrijf met zes keukenspecialisten en acht ervaren monteurs.

 

De hoofdwerkzaamheden bestaan uit het leveren en monteren van complete keukens, werkbladen en inbouwapparatuur. Met als extra accent de werkbladen en spoelbakken in het graniet. In de begintijd werkte het keukenbedrijf alleen voor particulieren, maar later ging het ook keukens leveren bij de grotere woningbouwprojecten. Daarnaast levert Keukencentrum AXI ook vervangende inbouwapparatuur en onderdelen.

Medio 2004 ging AXI een samenwerkingsverband aan met een gerenommeerde graniet leverancier, ontstaan uit het idee om samen niet alleen exclusief maar vooral ook betaalbaar graniet te kunnen leveren.

In december 2007 opende AXI zijn nieuwe uitgebreide pand met een grote hoeveelheid inbouwapparatuur en een sfeervolle granietafdeling.
Doordat graniet ongekende mogelijkheden heeft wil AXI Keukens meer laten zien dan de standaard werkbladen in Nederland en graniet meer laten leven in de keukens. Er worden steeds hogere eisen aan kwaliteit en uitstraling gesteld, waar AXI met graniet ruimschoots aan het wensenpakket kan voldoen!