Greeploze Keukens

Greeploze keuken

De greeploze keuken staat voor een moderne stijl en heeft een strakke en minimalistische vormgeving. Deze strakke vormgeving is vaak terug te zien in de keukenapparatuur. Binnen de greeploze keukens zijn er ook semi-greeploze keukens. Dit type heeft dezelfde moderne uitstraling als een greeploze keuken, maar maakt gebruik van onzichtbare handgrepen, zoals bovenstaande keuken.

 

 

Creatieve kookideeën

De bovenstaande moderne greeploze keuken heeft alles in huis om een ultieme keukenbeleving te ervaren! Het uniek Tailor-made mat gepoedercoat front geeft een moderne en rustieke uitstraling. Deze keuken is voorzien van fronten met hoge kras- en slijtvastigheid. Verder is de keuken in hoekopstelling opgebouwd, semi-greeploos en voorzien van een inzetprofiel in corpuskleur. Het keramieken werkblad is zeer hitte- en krasbestendig en maakt de keuken helemaal af. Creatieve kookideeën komen hierbij tot leven!

Elegante kook- en spoeleilandeukengevoel

Het woord ‘design’ krijgt een nieuwe betekenis dankzij deze oogstrelende keuken. Op werkelijk elk detail is gelet, zoals te zien is aan het kook- en spoeleiland. Het extra dunne werkblad geeft de keuken een elegante finesse. De grepen zijn geïntegreerd in de keukenkasten,

 

de wandpanelen zijn voorzien van horizontale ledverlichting, de hangkast bevat vierkant ledspots en ladenkasten zonder front geven de keuken een modieus aanzien. Tel daar de extra hoge kastenwand met extra lange verticale greep bij op en dan wordt duidelijk waarom deze keuken hoog op menig verlanglijstje staat.

Het ultieme keukengevoel

Vanuit een moderne eiland opstelling met roomdivider en kamermeubel wordt koken nog leuker! Met een compacte bakoven met ingebouwde magnetron, een afzuigplafondunit, een koeler in de functionele moderne kraan en een inbouw plafond afzuigunit heeft u alles in huis om van een geslaagd ontbijt, lunch of diner te genieten. De roomdivider zorgt voor een strak en elegant contrast in de keuken.

 

Deze keuken is voorzien van een kunststof front met metaaloptiek, waarbij de kanten van de keuken met metaal zijn afgewerkt. Het RVS orbitaal geborsteld werkblad met naadloos ingelaste spoelbak geeft de keuken de finishing touch. De extra hoge onderkasten bieden voldoende ruimte om uw keukengerei en voorraad in op te slaan.

Moderne hoekopstelling

Bent u op zoek naar een keuken in hoekopstelling? Deze moderne keuken ziet er prachtig uit met zijn kunststof kaderfront in combinatie met een kunststof vlak front. Kanten zijn rondom in kleur in hout optiek afgewerkt. Tevens beschikt deze keuken over een compleet apparatuurset waar elke kok blij van wordt! Zo heeft deze keuken een bakoven, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en koeler.

 

 De keuken is voorzien van een wit gepolijst composiet werkblad die u voldoende werkruimte biedt tot het bereiden van een heerlijke maaltijd! Dit werkblad is vrijwel niet poreus, dus uitermate slijtvast. Extra hoge onderkasten bieden voldoende ruimte om uw keukengerei en voorraad in op te slaan.