Industriële Keukens

Industriële keuken

Industriële keukens hebben een strak design en passen goed binnen de wensen van veel huishoudens. Daarbij zijn ze van alle gemakken voorzien en naar ieders wens aan te passen. Zo zijn er mogelijkheden voor het gebruik van lichte kleuren, donkere kleuren of  houttinten in het design van de keuken.

 

 

Modern industrieël

Bovenstaande hoekkeuken heeft naast de industriële look ook een moderne uitstraling. De witte kastjes zorgen voor de moderne feeling, terwijl het grijze strakke keukenblad zorgt voor de industriële sfeer. De keuken bevat een fornuis, koeler, kraan, vaatwasser en een bakoven met magnetronfunctie. De grijze achterwand achter de keuken maakt de keuken tot één geheel en past goed bij het grijze keukenblad. Tevens bieden de kasten veel opbergruimte voor voorraad.

 

De woonkamer in huis

Deze keuken kan ongetwijfeld als een nieuwe woonkamer in huis dienen. De combinatie van fronten in verschillende kleuren en donkere tinten zorgen voor een strakke én sfeervolle uitstraling. De grote keukenkasten zorgen ervoor dat er geen ruimte verloren gaat boven de ingebouwde keukenapparatuur. Het Taylor-made eiken front met noesten, verticale balkoptiek met zwart geannodiseerd aluminium inzetprofiel heeft het allemaal! De luxe kastenwand met stoere greep met tandem interieur en grote koeler geven een absolute finishing touch aan het geheel.

De ruime kastenwand en servieskast beschikken over veel opbergruimte. De keuken is voorzien van een afgerond mat gelakt front met geïntegreerde greep in de kleur Daylight Grey. De Servieskast is afgewerkt met verticaal houtdecor en naadloze randafwerking rondom in frontkleur en stangengreep. Met een wijnklimaatkast, combi stoomoven, inductiekookplaat, vaatwasser en koeler beschikt de keuken over uitgebreide apparatuur. Het kunststof werkblad biedt extra werkruimte waar ieder kok blij van wordt!

Combinatie van kleuren

In bovenstaande keuken is te zien op welke manier de combinatie van kleuren in werking kan treden. Bij deze keuken is ervoor gekozen om in het kleurenthema van verschillende grijstinten te werken. Zo zorgen de donkere keukenkastjes met het lichte werkblad voor een perfect contrast. De keukenkasten zijn gemaakt van eenvoudig te reinigen 

kunststof en de open designladen hebben een gemakkelijke bediening. Het gebruik van de visual achterwand van een skyline draagt ook bij aan de industriële impressie die deze keuken met zich meebrengt. Om het geheel af te maken hebben de keukenkasten binnen en buiten dezelfde kleur!