Koel- en vrieskasten

Koel- en vrieskasten

Onder de koel- en vrieskasten vallen vele soorten. Zo is er keuze tussen koelkasten, vriezers, koel- en vriescombinaties en koelkasten met vriesvak. Voor elke keuken dus een perfecte optie en dus voor ieder wat wils!

Op deze pagina staan verschillende soorten weergegeven van verschillende merken en kenmerken. Staat uw gewenste model er niet tussen? Kom dan zeker even langs in de winkel!

Koelkasten

Koelkasten zijn essentieel in elke moderne keuken. Er zijn vele soorten koelkasten die zowel variëren in afmetingen als in inrichting van de binnenkant.

Ook zijn er verschillen in energielabels en merken, waarbinnen de prijsklassen ook van elkaar variëren.

 

Koelkasten met vriesvak

Naast koelkasten zijn ook vriezers of vriesvaken essentieel in een keuken. Naast de optie om dus een losse koelkast en vriezer in de keuken te hebben, is het ook mogelijk om een vriesvak in de koelkast te hebben.

Dit bespaart dan ook ruimte in de keuken. Hierbij verschillen de kenmerken, zoals de grootte van het vriesvak en de koelkast of de indeling aan de binnenkant.

Vriezers

Vriezers zijn tegenwoordig ook lastig uit de moderne keukens te denken. Zo zijn ze essentieel om de de houdbaarheid van voedsel te verlengen of om het voedsel goed ingevroren te houden voor de soorten waarbij dat van belang is.

Echter zijn er tussen vriezers variaties, zoals in afmetingen en kenmerken. Ook het energielabel en het geluid dat de vriezer produceert kan voor consumenten van belang zijn.

Koel- en vriescombinaties

Koel- en vriescombinaties zijn erg functioneel, aangezien de consument maar enkel deze combinatie hoeft aan te schaffen, wat dus kostenbesparend is.

Verder zijn er ook uiteenlopende kenmerken bij deze combinaties. Verschillen in energielabel en merk maken dikwijls het onderscheid.