Kookplaten

Kookplaten

De kookplaat is een essentieel onderdeel van de keuken. Met de verschillende uitstralingen en modellen is er voor elke keuken een passend model te vinden. De verschillende verwarm mogelijkheden zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Om aan uw wensen te voldoen verkopen wij verschillende merken en modellen.  Staat uw model er niet tussen bij ons op de site? Kom dan gerust langs!

Gas

Gaskookplaten hebben een traditionele uitstraling. Vanwege de afneembare pandragers zijn deze kookplaten gemakkelijk schoon te maken.

Met het gebruik van een gaskookplaat kookt u efficiënt en nauwkeurig. De regelbare vlam onder de pan geeft u maximale controle. 

 

Inductie

Koken op inductie is snel, energiezuinig en veilig. De warmte vindt zich alleen plaats onder de pan, dus niet de hele kookplaat wordt verwarmd. Na het uitschakelen van de kookplaat verdwijnt de warmte snel.
Doordat alleen de pan verwarmt wordt, gaat er minder warmte verloren wat goed is voor het milieu.

Keramisch

De keramische kookplaat is eenvoudig in gebruik en geeft een mooie uitstraling in de keuken. De glasplaat is gemakkelijk schoon te maken.

 

Bij deze kookplaat is het mogelijk om de pan door te laten sudderen nadat de plaat is uitgeschakeld. Dit is mogelijk door de restwarmte van de kookplaat.

Staat uw model er niet tussen? Kom dan gerust langs in de winkel!