Kwaliteitskasten

Kwaliteitskasten

Van een nieuwe keuken wil je jarenlang plezier hebben. Daarom zijn al onze keukens uitgerust met 19 millimeter dikke kastbodems en legplanken. In combinatie met de 8 millimeter dikke en geschroefde verzonken rugwand zorgt dit voor extra stabiliteit voor onze keukenkasten.

Bovendien gebruiken we het duurzame, groene en milieuvriendelijke Greenline made of BioBoard, dat licht is in gewicht (tot 30% lichter) en uiterst stabiel. 

Technisch vernuft
Door de diepere  uitvoering van onze keukenkasten, creëren we extra ruimte voor aansluitingen achter de kasten. De metalen scharnieren zijn driedimensionaal  verstelbaar. De keukenkasten hebben doorlopende onder bodems. Onze hangkasten worden bevestigd met een verdekte 3-punts ophanging van metaal en deze is tot op de millimeter verstelbaar. 

Oog voor detail
De boring voor de legplankdragers is 3 millimeter, zodat de legplanken rotsvast zitten. De kasten hebben een watervaste verlijming van alle zijkanten. De naar voren geplaatste rugwand is uitneembaar en onder de koelkast en de spoelunit zit een aluminium beschermplaat. Je ziet het, we hebben echt overal aan gedacht!