Mix & Match Kastkleuren

mix & match

Mix & Match Kastkleuren

Het assortiment van de fronten bestaat uit verschillende materialen: Hout, kunststof, lak, keramiek & metaal en Blackline & Metalline. Per materiaal zijn er verschillende decors beschikbaar.

Alle kleuren zijn, zonder meerprijs, met elkaar te combineren voor een persoonlijk resultaat.

Heb je speciale wensen als het gaat om de kleuren van je keukenkasten? Dat komt goed uit! Bij ons heb je namelijk niet alleen de keuze uit 27 corpuskleuren voor de binnen- en buitenkant.

We leveren óók de legplanken én de achterzijde van de keukenkasten in elke gewenste corpuskleur. Zo krijg je als gebruiker een nieuwe keukenervaring!

Romp kleuren

Kastkleuren benadrukken de waarde van je keuken. Kasten die dezelfde kleur binnen en buiten hebben, bieden een nieuwe keukenervaring.

Door de vele kastkleuren waaruit je kunt kiezen, is het mogelijk om bij bijna elke frontkleur een zelfde kastkleur te combineren.

Houten front kleuren

Houten fronten helemaal opnieuw gedefinieerd. De nieuwe Rotpunkt collectie overtuigt door duidelijke definities en een grote keus aan mogelijkheden. Het nieuwe programma bestaat uit drie lijnen met elk een individueel karakter.

De Classic-Line heeft een rustig en vlak houtfineer.
De Forest-Line heeft een fijne noeststructuur.
De Oak-Line is de meest uitdrukkingsvolle variant, met grote noesten en een wilde houtstructuur.

 

Kunststof front kleuren

Veel van de kunststofdecoren worden al in de duurzame en milieubewuste Greenline-varianten geleverd. Daarnaast zijn er verschillende varianten zoals de synchroonpore met voelbare structuur en de extra-matte Xtreme fronten met anti-vingerprint.  

Verder zijn ook de klassiekers, glans en mat, verkrijgbaar.

Ontdek onze veelzijdigheid.

Gelakte fronten

De lakfronten van Rotpunkt zorgen voor jarenlang plezier; het juiste onderhoud zorgt ervoor dat de fronten jarenlang meegaan. Het assortiment omvat verschillende matte en glanzende kleuren en varianten.

De lakfronten zijn er in verschillende uitvoeringen; mat of glanzend. 

Wij leveren jou de hoeveelheid kleuren die je verwacht. Laat je inspireren.

Keramiek / metalen fronten

Keramische en metalen oppervlakken zijn erg trendy vanwege hun uiterlijk en kenmerken. Elk front heeft zijn eigen karakter en bestaat uit volledig natuurlijke materialen.

De keramische voorkant heeft een metalen rand in zwart. De voorkant met een dubbelzijdige metalen coating heeft een solide zwarte kern.

Blackline / Metalline

De Blackline en Metalline uitvoering van fronten heeft een heel eigen karakter en laat zich super goed combineren. Deze uitvoeringen zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Geselecteerde decors met een matte rand in zwart of metaal geven de keuken een heel ander karakter. Met deze speciale randoptiek kunnen ook de toebehoren van je keuken worden ontworpen.