Moderne Keukens

Moderne keuken

Moderne keukens zijn tegenwoordig veel te zien in huishoudens. De strakke, tijdloze en elegante uitstraling die deze keukens met zich meebrengen spreken veel mensen aan. Binnen moderne keukens zijn echter nog een scala aan mogelijkheden; voor ieder wat wils!

 

Elegante finesse

Deze ruime Italiaanse design keuken met unieke details, zoals het dunne lichte werkblad geeft de keuken een elegante finesse. Dankzij de Tailor-made vierzijdig afgerond mat gelakt front maakt deze keuken een genot om naar te kijken.

De keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuiging en diamant harde  Mirandur glasplaat, vaatwasser, koeler, vriezer, compacte bakoven, en compacte bakoven met magnetron. Het werkblad is extreem watervast en hygiënisch. Daarbij openen de Koeler- en vriezerdeur automatisch.

Creatieve twist

Houdt u van een keuken met een moderne uitstraling, maar met een creatieve twist? Neem dan bovenstaande keuken als voorbeeld! Deze keuken heeft een originele kleur zonder de moderne look te verliezen. De keuken heeft hoogglans kasten en de handgrepen steken hierbij mooi af op de kleur van de keuken.

Het donkere blad zorgt voor een mooi contrast van kleuren en houdt de keuken tot een strak geheel. De kast boven de keuken past er perfect bij en zorgt voor nog meer opbergruimte voor voorraad of keukengerei. Door de kleur van het front oogt de keuken meer als geheel. 

Eenvoudig chique

Gek op strak én modern, waarbij de eenvoudigheid van de keuken de chique uitstraling geeft? Dan is deze keuken echt iets voor jou! De moderne toon wordt gezet door de fronten in metaaloptiek.

Het chique werkblad en het praktische wandpaneel geven de keuken op hun beurt een open en lichte uitstraling. Het kastje boven de keuken zorgt voor meer opbergruimte voor keukengerei. Al met al, de uitstraling van de keuken geeft een uitnodigende sfeer!

Elegante kook- en spoeleiland

Het woord ‘design’ krijgt een nieuwe betekenis dankzij deze oogstrelende keuken. Op werkelijk elk detail is gelet, zoals te zien is aan het kook- en spoeleiland. Het extra dunne werkblad geeft de keuken een elegante finesse. De grepen zijn geïntegreerd in de keukenkasten,

de wandpanelen zijn voorzien van horizontale ledverlichting, de hangkast bevat vierkant ledspots en ladenkasten zonder front geven de keuken een modieus aanzien. Tel daar de extra hoge kastenwand met extra lange verticale greep bij op en dan wordt duidelijk waarom deze keuken hoog op menig verlanglijstje staat.