Veel keuze mogelijk

Veel keuze mogelijk

De verscheidenheid in te leveren keukens is de laatste jaren sterk toegenomen. Tien jaar geleden was er ook al meer keuze, maar in de praktijk maakten de mensen toch hun uiteindelijke keuze uit slechts enkele soorten keukens, weet Ben Geradts zich nog te herinneren. De variëteit is alleen maar groter geworden en tegenwoordig durft men ook wat meer van het gangbare af te wijken en wat meer excentrieke en originele keukens te kiezen. Dat kan uiteenlopen van strakke en zakelijke keukens tot de klassieke keukens en alles wat daartussenin mogelijk is.

Keukencentrum AXI werkt samen met verschillende Duitse en Franse keukenmerken, als Schröder en Schmidt. In onderling overleg kunnen allerlei verschillende soorten keukens samengesteld worden op voorwaarde dat de opstelling past in de herkenbare en meest gangbare maten, zoals die algemeen gelden voor de keukenruimte.

Het bedrijf is vooral actief in de brede regio, waarbij Ede, Veendaal en Wageningen eruit springen als belangrijkste werkgebieden.

Bij AXI willen we de klant volledig begeleiden van het begin tot eind, vertelt Geradts. Vanaf het moment dat die binnenkomt met een tekening van de gewenste keuken. Wij bestellen vervolgens de keuken en regelen alles met de leverancier. Het plaatsen en monteren doen we zelf. Ook zorgen we ervoor dat de oude keuken eruit gaat en maken we, als dat nodig is, extra elektrische aansluitingen of andere extra leidingen erbij.

In de showroom in Ede kan iedereen bekijken wat allemaal mogelijk is en hoe ruim de keuze in keukens en inbouwapparaten is. Keukencentrum AXI is aangesloten bij het CBW.