#

Grote wasjes, kleine wasjes

We zijn er maar eerlijk over: onder de was kun je niet uit. Oké, je kunt je was naar de wasserette of laundramat brengen, dan heb je er geen omkijken meer naar. Maar of je daar uiteindelijk zo blij van gaat worden is een ander onderwerp.

https://youtube.com/shorts/qDLQ7hqXaYE?feature=share

Waar je wel blij van wordt is je eigen wasruimte! Je bijkeuken ingericht als een échte Laundry. Helemaal passend bij de stijl van je keuken of ingericht als unieke eigen ruimte in de kleurstelling van je keuze. Wassen, drogen en strijken worden op deze manier bijna een feestje!
Een laundry, of vrij vertaald plek om de was te doen, creëer je door een ruimte in je huis -vaak de bijkeuken- specifiek in te richten voor die bezigheid. Maar dan wel helemaal áf en in stijl natuurlijk! Hoge kasten met of zonder handgrepen onttrekken wasmiddelen, manden en andere was benodigdheden aan het oog. Jouw wasruimte maakt daarmee altijd een opgeruimde indruk. Maar dat is niet alles!

Goed ontworpen Laundry-opstellingen zijn zo ingericht dat de wasmachine en wasdroger op ergonomische hoogte geplaatst worden. Dat maakt het vullen en leeghalen van je machine een stuk prettiger en scheelt je (op termijn) een hoop rugklachten. Door handige lades onder de machines te plaatsen benut je optimaal alle opbergruimte. De hoge kasten rondom de apparatuur bieden een zee aan ruimte en kunnen voorzien worden van wasmanden, afvalemmers en een plek om je strijkplank en strijkijzer handig op te bergen en uit te nemen wanneer je ze nodig hebt.

Natuurlijk wil het oog ook wat! Vandaar dat je een Laundry helemaal in stijl van je (nieuwe) keuken kunt laten uitvoeren. Hetzelfde frontje, dezelfde handgreep, alles kan matchen met je keuken. Maar kiezen voor een afwijkende kleurstelling kan ook erg mooi zijn. Zeker wanneer je ook toe bent aan nieuwe apparatuur. Want wat dacht je van een antraciet of zwart afgewerkte Laundry voorzien van een zwarte wasmachine en wasdroger? Over design gesproken… wij zijn fan! Nog steeds niet van de was, al wordt die met een eigen Laundry wel een heel stuk leuker en comfortabeler om te doen!

Deel dit bericht op social media!

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook dit bericht