#

Zwart en hout; de perfecte combinatie

Op zoek naar de ultieme combinatie in een nieuwe keuken? Kijk dan eens naar zwart en hout. Het geeft zowel ruimte aan een stoere als aan een luxe uitstraling.

Zwart zorgt voor rust en een tikkie stoerheid, hout biedt tegenwicht door warmte en gezelligheid toe te voegen. Samen zorgen ze voor een keukenopstelling die in balans is. Deze keuken bijvoorbeeld: een stoere opstelling die er stáát. Het zwarte eiland is aan de kookzijde afgewerkt met naturel hout. Datzelfde hout zie je terug in het wandmeubel. De onderkasten zijn voorzien van naturel houten fronten, de bovenzijde van het meubel is deels uitgevoerd met dichte kasten en inbouwapparatuur en deels met een naturel houten omlijsting met legplanken in zwart. Alle ruimte voor je mooiste servies of leukste accessoires.

Het eiland is uitgebreid met een barblad waardoor een fijne plek is gecreëerd om even aan te schuiven tijdens het koken. Je eet er een broodje, drinkt een kop koffie of thee of klapt er nog even je laptop open voor dat laatste mailtje. Wat je er ook doet; gezelligheid gegarandeerd.

De balans in deze keuken ontstaat ook door de zwarte inbouwapparatuur, zwarte kraan en spoelbak. Sfeervol, chique en perfect passend bij de sfeer die de ruimte uitstraalt. Ben jij op zoek naar net even anders of een combinatie van kleuren? Laat je inspireren door zwart en hout!

Deel dit bericht op social media!

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook dit bericht