#

Het is al hout wat er blinkt

Het is niet al goud wat er blinkt oftewel de dingen zijn niet altijd zo mooi als ze lijken. Voor houten keukens gaat dat echter niet op. Daar is het namelijk al hout wat er blinkt; de keuze in houten frontjes is zo royaal en bijzonder, dat we met een gerust hart kunnen zeggen dat het zelfs móóier is dan het lijkt!

Ben jij iemand die van hout houdt? Dan kun je je hart ophalen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken!  Hout is een warm, eerlijk en robuust natuurproduct. Een keuken van echt hout geeft een natuurlijke en warme sfeer aan iedere ruimte. Hoe groot of klein je keuken ook is.

Hout geeft je ook heel veel keuzemogelijkheden. En dat gaat verder dan alleen maar kleur! Zo zijn er binnen het Wood Unlimited programma maar liefst negen deurtypen: van strak vlak met horizontale of verticale houtnerf naar kaderfronten met brede of smalle kaders, geïntegreerde greepjes en brede of smalle afschuining van het kader. Elk zijn eigen sfeer en stijl. Ook de houtbeleving kun je aan je smaak aanpassen. Val jij voor stoer noestig hout of ga je voor een houtstructuur waar noesten en onregelmatigheden nauwelijks te zien zijn? Ook profilering voegt veel aan de uitstraling van je houten keuken toe. Van superglad vlak tot verticale groeven met een tussenruimte van 50mm en alles daar tussenin; het is jouw smaak en jouw keuken.

En dan natuurlijk de kleur! Hout kent vele natuurlijke tinten zoals Grey-, New- of Old Forest Oak. Maar ook op de pasteltinten Bardiola, Grey, Smoke, Shadow en Loam kun je makkelijk verliefd worden. Een echt dekkende kleur kan natuurlijk ook! De houten fronten zijn verkrijgbaar in maar liefst 18 prachtige kleuren. Er zit er vast eentje van je smaak tussen!

Deel dit bericht op social media!

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook dit bericht