#

Op eenzame hoogte

Wist je dat iedereen steeds langer wordt? Nederlandse mannen van negentien jaar zijn in 2020, volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), gemiddeld 182,9 cm lang. Negentienjarige vrouwen meten 169,3 cm. In de loop van de vorige eeuw zijn we dus steeds langer geworden. Niet zo verwonderlijk dat mensen het prettig vinden dat hun werkhoogte ook meegroeit.

Juist in de keuken is het fijn om op een prettige en ergonomische werkhoogte te kunnen werken. Bij de onderkasten van New Dimensions is die hogere werkhoogte standaard! De kasten zijn namelijk maar liefst 91 cm. hoog in plaats van de 75-78 cm. van een reguliere onderkast. Dat verschil merk je direct! Je staat prettiger achter je aanrecht en hoeft minder je rug te buigen. Dat comfort ervaren overigens niet alleen hele lange mensen; ook als je een gemiddelde lengte hebt is een hogere werkhoogte erg fijn.

De hogere kasthoogte gaat daarnaast niet alleen maar over werkhoogte. Wat dacht je van meer kastruimte? Door de royale afmeting geeft New Dimensions je in één keer 16% meer kastruimte in je keuken. Dat biedt mogelijkheden voor extra laden of grotere korven. Super handig, want kastruimte heb je nooit genoeg, zeker niet in je keuken. Met de nieuwe kasthoogte van New Dimensions sla je dus meerdere vliegen in één klap. Probeer het eens uit wanneer je in de keukenshowroom bent!

Deel dit bericht op social media!

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook dit bericht