#

Geblokte gordijntjes?

Welk idee heb jij bij een landelijke keuken? Denk je meteen aan hout, tegeltjes, een schouw, een granieten spoelbak? Misschien komen er in je gedachten zelfs rood-wit geblokte gordijntjes voorbij.

Landelijke keukens worden door veel mensen geassocieerd met woorden als ‘traditioneel’, ‘zwaar’ of ‘ouderwets’. Termen die wat ons betreft toch echt te kort door de bocht zijn als je het over een landelijke keuken hebt. Zeker, over smaak valt te twisten, maar de meeste landelijke keukens zijn verre van ‘zwaar’ of ‘traditioneel’. Ze zijn hartstikke modern. Om over ‘ouderwets’ nog maar te zwijgen! Een landelijke keuken kan immers voorzien worden van de meest moderne snufjes en apparatuur.

Het landelijke ontlenen deze keukens aan de sfeer en gezelligheid die de landelijke keuken zo typeert. Je voelt je er meestal direct thuis. Een landelijke keuken ademt een warm welkom uit. Wat ons betreft is de landelijke keuken absoluut een keukenstijl om eens goed te bekijken. Deze video geeft je alvast wat inspiratie. Wij durven wel te stellen dat je na het kijken denkt: ‘is dat óók landelijk?’

Deel dit bericht op social media!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lees ook dit bericht

Kies voor contrast

Hoewel een keuken in één kleur absoluut een hele mooie uitstraling heeft, kan kiezen voor contrast een extra dimensie aan

Groen, maar dan anders

Groene keukens; je ziet ze steeds meer. En dan hebben we het niet over groene frontjes. Dat kan natuurlijk ook

Op eenzame hoogte

Wist je dat iedereen steeds langer wordt? Nederlandse mannen van negentien jaar zijn in 2020, volgens het Centraal Bureau voor