#

Groen, maar dan anders

Groene keukens; je ziet ze steeds meer. En dan hebben we het niet over groene frontjes. Dat kan natuurlijk ook heel mooi zijn; mooi groen is immers niet lelijk!

Maar ‘groen’ kan ook een andere betekenis hebben. Groen in de zin van duurzaam en milieuvriendelijk of -bewust. Dat soort groene keukens -Greenline genaamd- zijn in opmars, en terecht. Greenline keukens combineren het comfort, gemak en de uitstraling van iedere andere keuken met duurzame productie en leefbare toekomst.

Wanneer je dit belangrijk vindt kun je (zonder extra kosten) kiezen voor de milieuvriendelijke keukenkasten van Greenline. De kasten en fronten van de nieuwe Greenline keukens zijn vervaardigd uit uiterst stabiel BioBoard Gen2. In BioBoard Gen2 wordt 90% gerecycled hout gebruikt. Hierdoor hoeven er minder bomen te worden gekapt en kunnen toekomstige generaties blijven genieten van onze mooie wereld.

Maar dat is niet alles! BioBoard Gen2 voldoet aan de strengste emissienormen. Als het gaat om de emissie
van formaldehyde voldoet BioBoard Gen2 aan de F**** norm; ‘s werelds strengste norm op dit gebied. Daarmee ligt Greenline ruim onder de normen van CARB2 en E05. Een prettig en gerust gevoel wanneer je bewust voor groen wilt kiezen. En oja, wil je groen, maar toch geen groen? Een Greenline keuken is er in heel veel prachtige andere kleuren en kleurcombinaties.

Deel dit bericht op social media!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lees ook dit bericht

Kies voor contrast

Hoewel een keuken in één kleur absoluut een hele mooie uitstraling heeft, kan kiezen voor contrast een extra dimensie aan

Geblokte gordijntjes?

Welk idee heb jij bij een landelijke keuken? Denk je meteen aan hout, tegeltjes, een schouw, een granieten spoelbak? Misschien

Op eenzame hoogte

Wist je dat iedereen steeds langer wordt? Nederlandse mannen van negentien jaar zijn in 2020, volgens het Centraal Bureau voor