#

Niet alleen maar koken

De keuken is al lang niet meer alleen de plek waar je je eten bereidt. Een keuken is voor veel mensen de centrale plaats van het huis geworden. Het hart van de woning waar naast gekookt ook getafeld, gewerkt en gekletst wordt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de keuken zelf een flinke ontwikkeling heeft doorgemaakt. Van rechttoe rechtaan keukenblok naar bijvoorbeeld een vrijstaand eiland waar je tijdens het koken gezellig aanschuift. Dat aanschuiven doe je niet alleen in de vorm van aanbrengen van een barblad aan het eiland; het kan ook door het toevoegen van een tafelblad. Uitgevoerd in het materiaal en de kleur van de fronten, geeft dit de keuken een bijzondere én praktische touch. Een paar gezellige barkrukken of comfortabele stoelen doen de rest.

Gezellig eten in de keuken, nog even de laptop open en wat werken. Of een goed gesprek onder het genot van een drankje en een hapje; met een eettafel aan het eiland biedt de keuken je in een handomdraai een scala aan gebruiksmogelijkheden.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitstraling. Het toevoegen van een bar- of tafelblad geeft je keuken een persoonlijk tintje. Kies voor een contrasterende kleur voor een opvallend detail. Of juist voor dezelfde kleur als je keuken; daarmee creëer je rust en eenheid. In deze keuken is gekozen voor naturel hout. Het materiaal en de kleur die ook in het wandmeubel en de open vakken in het eiland zijn gebruikt. De tafelpoot is van zwart staal; een kleur en materiaal die weer terugkomt in het stijlvolle frame boven het kook- en spoeleiland. Subtiele accenten met een groots effect!

Deel dit bericht op social media!

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook dit bericht