#

Kleur bekennen

Een nieuwe keuken uitkiezen; iets dat je misschien maar één of twee keer in je leven doet. Een kwaliteitskeuken gaat lang mee. En hoewel keukens aan trends onderhevig zijn, worden ze dus niet bij iedere nieuwe trend vervangen. Uit diverse data blijkt dat in Nederland een keuken gemiddeld na 19 jaar vervangen wordt. Een heel klein deel van de Nederlanders vervangt de keuken nog voor het elfde levensjaar. Een kwart van de keukens wordt vervangen wanneer deze tussen de 11 en 15 jaar oud is. Een derde van de keukeneigenaren vervangt de keuken wanneer deze tussen de 16 en 20 jaar oud is en een iets minder dan een derde doet dit pas na 20 jaar.

Natuurlijk kun je, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken, kiezen voor een kleur die door iedere trend heen actueel blijft. Wit bijvoorbeeld, of zwart; deze kleur is inmiddels ook een blijvertje geworden. Maar wat is er mis met kleur? Een keuken koop je immers voor een flinke tijd. Hou je van kleur, waarom zou je dan geen kleurnuance in je keuken aanbrengen?

Gelukkig is de keuze in kleuren enorm toegenomen de laatste jaren. Tegenwoordig kun je kiezen uit meer dan zesentwintig kleuren fronten en kastinterieuren. Kasten die dezelfde kleur binnen en buiten hebben, bieden je een nieuwe keukenervaring, ver weg van het vaak standaard wit. Of combineer verschillende tinten voor een spannend effect. Laat je verrassen en beken kleur!

Deel dit bericht op social media!

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook dit bericht