Landelijke Keukens

Landelijke keuken

Landelijke keukens hebben vaak een warme en gezellige uitstraling en zijn vaak gemakkelijk te combineren met moderne of industriële elementen, waardoor het binnen elk interieur past! Binnen deze stijl wordt vaak gekozen voor het gebruik van neutrale kleuren zoals wit, bruintinten en grijstinten en werkbladen van natuurmaterialen zoals graniet en marmer.

Klassieke opstelling

Bovenstaande keuken maakt gebruik van een klassieke opstelling.  De keuken is vierzijdig afgerond mat gelakt kaderfront met verticale groeven, wat een duidelijk landelijke sfeer geeft. De complete apparatuurset bestaat uit een combi magnetron, vaatwasser, koelvries combinatie, gaskookplaat en afzuigkap. Het graniete werkblad van 65cm diep zorgt voor extra werkruimte. Verder is de keuken voorzien van klassieke kranslijst en carrouselkast.

Moderne landelijkheid

Deze keuken heeft een strakke, maar tegelijkertijd een landelijke uitstraling. De witte kleur van de kastjes zorgt voor de strakke en moderne looks. De verticale groeven in het kaderfront zorgen voor de landelijke impressie van de keuken. De handgrepen passen goed bij de kraan en de plafond afzuigunit.

 

In de keuken zitten twee moderne ovens en bevat veel opbergruimte. De grote keukenkasten zorgen ervoor dat er geen ruimte verloren gaat boven de ingebouwde keukenapparatuur en bevat genoeg ruimte voor voorraad en keukengerei. Deze keuken is dus van alle gemakken voorzien!

Oogstrelende keuken

De keuken is warm en gezellig; dat is de beste omschrijving voor deze oogstrelende keuken! De vitrinekastjes dragen ook bij aan deze warme en gezellige uitstraling. Bij het design van deze keuken is gekozen voor klassieke handgrepen.

Het lichte granietenwerkblad past goed bij de frisse, maar warme uitstraling. De geïntegreerde LED-verlichting biedt de gewenste hoeveelheid licht, zodat je je direct thuis voelt in deze stijlvolle keuken!

Trendy design

Bovenstaande keuken is een stoere, maar tegelijkertijd ook strakke en frisse keuken. De keuken is dan ook te typeren als Industrial Chique. Typerend zijn de kastfronten van trendy goldrush en gloedvol Sherwood. Sfeervol zijn de industriële glaskasten en het display kabinet. Het extra diepe werkblad maakt het draaien en schoonmaken van de

 

kraan een stuk eenvoudiger. De LED-verlichting zorgt voor het perfecte licht, wat de keuken stijlvol en praktisch houdt. De grepen op de keuken passen daarnaast ook perfect bij het design van de keuken. Het is dus een ontzettend  landelijke keuken waarbij stoer, industrieel en modern worden gecombineerd!